СПОДЕЛУВАЈТЕ: Апел за помош на Мики Стојановски кој страда од церебрална парализа и треба да му биде направена петта операција

јули 5, 2018

Кога многу лица со големи срца ќе се здружат, можат да направат многу и целосно да променат нечиј живот. Покажете ја хуманоста и заедно да му помогнеме на Мики Стојановски кој страда од церебрална парализа.

На младото момче му претстои петта операција, па доколку сте во можност, донирајте неодложно.

Број на донации (Телеком): 070 143 434

Сметка: 300001000025416 Комерцијална Банка АД, Мики Стојановски

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ