(ФОТОГАЛЕРИЈА) „Паркиралишта Струмица“ донираше играчки во колонот 6 на градинката „Детска Радост“

ноември 16, 2018

Се зголеми фондот на играчки во клонот 6 на градинката „Детска радост“ во Струмица… Потврдувајќи ја својата општествена одговорност, Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ донираше поголем број разновидни играчи за да им го разубави престојот на дечињата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: