СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОБИ ДОНАЦИЈА ФУМИГАТОР И СУШАРА ЗА СУШЕЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ОД СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ!

март 23, 2019

СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица доби донација фумигатор и сушара за сушење на овошје и зеленчук, од страна на министерството за образование во рамките на проектот за унапредување на стручното и техничкото образование.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: