СПОДЕЛУВАЈТЕ И ДОНИРАЈТЕ: ИЗЛЕЗЕ И ВИП БРОЈОТ ЗА ДОНАЦИЈА ЗА 21 ГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈЧЕ ЈОВАНОВСКИ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ!

март 16, 2019

Број за Телеком мк : 143 155
Број за Вип: 143 488

Пред една година струмичанецот Стојче Јовановски (21 година), имаше тешка сообраќајна несреќа проследена со повреда на ʹрбетот, поради што не може да ги движи нозете. Неопходна е трансплантација на матични клетки (три третмани по 5.500евра) со вклучена физикална терапија (три третмани по 3.000евра)која треба да ја прими во рок од сто дена во Србија, со надеж дека Стојче повторно ќе застане на нозе, за што се потребни парични средствa. Вашата донација ќе биде од огромно значење за него:
Број за Телеком мк : 143 155
Број за Вип: 143 488
Трансакциска сметка
НЛБ Тутунска банка:210-5017032477-84

ДА ПОМОГНЕМЕ СИТЕ ЗАЕДНО КАКО И СЕКОГАШ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: