Home

Perdormire

СДСМ

СДСМ Струмица

СДСМ СТРУМИЦА ОДРЖА ТРИБИНА ЗА ПОЛИТИКИТЕ И МЕРКИТЕ КОИ ГИ СПРОВЕДУВА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

Вчера, 14.06.2022 (вторник) во 19ч. во Дом на АРМ, ОО СДСМ Струмица одржа трибина за политиките и мерките кои ги спроведува Владата на Република Македонија...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ, ЗГРАДАТА НА СЛУЖБАТА ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, СЕ РЕНОВИРА ПОСЛЕ 35 ГОДИНИ!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Верувале или не, зградата на службата за трансфузиологија во струмичката болница, се реновира после 35 години...

СДСМ Струмица

КОСТА КОСТАДИНОВ СО ДВЕ ЗНАЧАЈНИ ФУНКЦИИ: ШЕФ НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА СОБРАНИЕТО ВО ПАРЛАМЕНТАРНОТО СОБРАНИЕ НА СОВЕТ НА ЕВРОПА И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА ЗА СОРАБОТКА СО КОНГРЕСОТ НА САД!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: На мое огромно задоволство денеска Парламентарниот пленум ми даде поддршка да бидам шеф на делегацијата на...

Политика СДСМ

ЗОРАН ЗАЕВ НА ФЕЈСБУК: ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ КОЈ ЗБОРУВА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК, А КАРАКАЧАНОВ Е БУГАРИН КОЈ ЗБОРУВА БУГАРСКИ ЈАЗИК!

Зоран Заев: Јас сум Македонец 🇲🇰 кој зборува македонски јазик, признат од целиот свет. Каракачанов е Бугарин кој зборува бугарски јазик признат...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: ПОЧИТУВАНА ЕЛИ, ДАЛИ ЗНАЕШ ВМРО-ДПМНЕ КОЛКАВ ДОЛГ ОСТАВИ ВО ИНСТИТУЦИЈАТА ПРЕД КОЈА ДРЖЕШЕ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА?

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Да се занимаваш со политика е нешто повеќе од само голо напаѓање на противникот без да се има елементарно...