Home

Perdormire
СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ, ЗГРАДАТА НА СЛУЖБАТА ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, СЕ РЕНОВИРА ПОСЛЕ 35 ГОДИНИ!

Home

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Верувале или не, зградата на службата за трансфузиологија во струмичката болница, се реновира после 35 години односно за прв пат од 1986 година.

Не застануваме тука, после 33 години го завршивме новото крило во болницата, после повеќе од 30 години сменети се лифтовите во болницата, нешто што претходниците од ВМРО-ДПМНЕ можеле но не го направиле.

Оваа влада предводена од СДСМ на чело со Зоран Заев мисли на граѓаните.

Како пратеник сиот мој труд ќе го вложам и неуморно ќе работам за Струмица и струмичани да бидат горди на својот град.