КОСТА КОСТАДИНОВ: ОТПИС НА ДОЛГОВИ И КАМАТИ НА 150.000 ГРАЃАНИ ИЛИ БЛИЗУ 5.000 СТРУМИЧАНИ.

јуни 30, 2021

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Со новиот закон за отпис на камати и долгови кој денес го презентираше премиерот Зоран Заев, предвидуваме отпис на долгови и камати на 150.000 граѓани на државата или близу 5.000 струмичани.

Посветено за граѓаните.

Ако се сака се може!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: