Home

Perdormire
СДСМ

МЛАДИТЕ НА СДСМ-СТРУМИЦА СО ЕКОЛОШКА АКЦИЈА НА ЦАРЕВИТЕ КУЛИ!

Home

ЛК СДММ Струмица:

Почитувани, денес 04.02.2020 година младите од ЛК на СДММ Струмица организираа еколошка акција на Цареви Кули. Животната средина е одлика на самите нас, затоа да ја одржуваме чиста, да ја негуваме и да уживаме во нејзините природни убавини.