bandr

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ

„ЗАВЕТ ЗА НОВА ЕНЕРГИЈА“ – УМС ВМРО-ДПМНЕ ВО САБОТА ЌЕ МАРШИРА ДО МЕСТОТО КАДЕ СЕ УБИЕНИ ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ!

УМС ВМРО-ДПМНЕ ПЛАНИНАРСКИ МАРШ “ЗАВЕТ ЗА НОВА ЕНЕРГИЈА” САБОТА 11 Август СОБИРНО МЕСТО: КОСТУРИНО 9: 00 ЧАСОТ. Патеката од Орманли до Ќучук чешма...

ВМРО-ДПМНЕ

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ СО БЛАГОДАРНОСТ ДО СТРУМИЧАНИ ШТО ПРИСУСТВУВАА ВО ГОЛЕМ БРОЈ НА АНТИВЛАДИНИОТ ПРОТЕСТ ВО СКОПЈЕ!

Денеска во просториите на ОК ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА, претседателот Александар Донев одржа прес конференција на која се заблагодари на струмичани што присуствуваа...