Perdormire

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТОГАЛЕРИЈА) БЕЛАСИЦО, КРИКНИ И ЗАПЛАЧИ ЗА ТВОИТЕ СИНОВИ: Младите на ВМРО-ДПМНЕ се искачија до местото каде беа убиени Петте струмички студенти!

Во чест на Петте струмички студенти, денеска УМС на ВМРО-ДПМНЕ го изведе планинарскиот марш на Беласица. Млади од целата земја и гости од странство ја искачија...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ХРИСТИЈАН ВЕЛКОВ: ТРАДИЦИОНАЛНИОТ МАРШ НА БЕЛАСИЦА ВО ЧЕСТ НА ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО НЕДЕЛА!

Унија на млади сили на ВМРО ДПМНЕ – Струмица е домаќин на овогодинешната летна младинска школа. Домаќините досега пречекаа стотици гости и учесници од...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ ОД БАНСКО ПОБАРА ШТО ПОСКОРО ДА СЕ СЛУЧАТ ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ!

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски денеска во Банско одржа прес конференција на која побара што побрзо да се случат предвремени избори...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ВЛАДИМИР РИСТОВ: УМС ПРОМОВИРА ВРЕДНОСТИ, АКТИВНОСТИ И ПОЛИТИКИ УСВОЕНИ ОД МЛАДИТЕ ВО ЕВРОПА И СВЕТОТ!

Синоќа свечено беше отворена Летната школа на УМС во Струмица. Пред повеќе од сто млади учесници се обратија Претседателот на УМС Јован Јаулески и...

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ДА СЕ НАЈАВУВА КОЈА ЌЕ ЗАСТАНЕ ПРЕД ПРОСТОРИИТЕ НА КОМИТЕТОТ ДА ЈА ПРОЧИТА НЕГОВАТА „ДНЕВНА ДОЗА ЗБОРОВИ ПРОТИВ ОПОЗИЦИЈАТА“

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ Струмица го повикува Пратеникот Костадин Костадинов да се најавува кога ќе застане пред...

ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Сигурно и оваа депонија ви е дел од вашата „грижа“ за граѓаните на општина Струмица?

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: ОО СДСМ-Струмица вчера на прес конференцијата зборуваа дека за само две години Владата предводена од СДСМ покажала...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif