strumica denes logo

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ Е НОВИОТ ДИРЕКТОР НА УПРАВАТА ЗА СИГУРНОСТ НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СИСТЕМ ВО МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

јули 6, 2024

Автор:

Датум:

јули 6, 2024

Фејсбук статус на Александар Донев:

Почитувани денес со одлука на Премиерот Hristijan Mickoski и по предлог на Вицепремиерот и Министер за транспорт и врски Aleksandar Nikoloski на денешната седница на Влада сум именуван за Директор на Управата за сигурност на железничкиот систем.

За мене ова претставува голема чест за искажаната доверба која носи и голема одговорност кон сите граѓани кои ни ја дадоа довербата на овие парламентарни избори.

Продолжуваме напред за доброто на Македонија!!!