Perdormire

Струмица

Струмица

КОИ СТРУМИЧКИ ЛОКАЛИ ПОСТАВИЈА КУТИИ ЗА ДОНАЦИИ ЗА НАШИОТ ТОМЕ? ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА ДОНИРАТЕ!

Дел од струмичките локали веќе поставија кутии за донации за лекување на нашиот струмичанец Томе Јанев кој боледува од ALS – болест на моторниот неврон. За да...

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧАНИ ЗА ПРВ ПАТ ВО ЕРУСАЛИМ ОСТАВИЈА КРСТ НА КОЈ Е ИСПИШАНА МОЛИТВАТА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК!

Ерусалим доби крст од струмичани на кој е испишана молитвата на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК! Како што не информираа и самите тие, исто така се одржала и литургија на...

Струмица

НАЈДОБРИ: ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ НА ЕВРОТИП ЈА ЗГОЛЕМИЈА МАКСИМАЛНАТА ИСПЛАТА НА ТИКЕТ ЗА ИГРАЧИТЕ СО ЕВРОТИП КАРТИЧКА!

Oбложувалниците Евротип ја зголемија максималната исплата на тикет за играчите со Евротип картичка. Доколку на својот тикет имате одиграно од 1 до 15...

Струмица

Дечиња, потсетете се на заборавените бајки МАША И МЕДО и ПАЛЕШКА! Тие ќе ви ја стоплат душата и ќе ви го исполнат срцето со убавина!

МАША И МЕДО Во оваа бајка главен лик на Маша. Таа е руско девојче кое веднаш ќе ве плени. Таа е ситна, убава, со сини очи и благ поглед, весела и насмеана. Таа...