Perdormire

Струмица

Струмица

ПО ОБЈАВАТА ДЕКА СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ ПЛИВАЧКИ БАЗЕН, ГОЛЕМ БРОЈ СТРУМИЧАНИ КОМЕНТИРАА ДЕКА Е ПОТРЕБНО СТАРЕЧКИ ДОМ!

Откако владата на вчерашната седница ја разгледа и усвои Информацијата за реализација на Проектот за изградба на 14 пливачки базени во Република Македонија...

Струмица

АКЦИЈАТА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА ПРОДОЛЖУВА И ОВАА НЕДЕЛА: ДОКОЛКУ КУПИТЕ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА, ДОБИВАТЕ УШТЕ ЕДЕН ГРАТИС, САМО ВО СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ!

Не пропуштајте, само сега купете еден пар очила и добијте го вториот гратис! Топ брендови, загарантиран квалитет, најновите колекции – 2019год. Повелете...