Perdormire

Струмица

Струмица

СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ ЗАЕДНО СО ЦЕНТАРОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ОД ГЕВГЕЛИЈА ЗА ЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, ОРГАНИЗИРАА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА!

Центарот Мајка Тереза од Гевгелија за лица со посебни потреби заедно со Средното општинсо училиште „Јане Сандански“- Струмица организираа хуманитарна акција со...

Реклама Струмица

Бонусот на ЕВРОТИП може да ти донесе добивка до 3 милиони денари-Посетете ја најблиската обложувалница во Струмица!

Посети ја најблиската обложувалница на ЕВРОТИП во Струмица, Босилово, Василево или Валандово и побарај евротип клуб картичка, која може да ти донесе добивка до...

Струмица

ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА УЧЕСТВУВААТ НА РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЦГО-СКОПЈЕ, МОН И ОПШТИНИТЕ!

Претставници на општина Струмица учествуваат на работилница за размена на искуства и креирање на концепт за стратешки документ на општината за меѓуетничка...