strumica denes logo
Музички Магазин

август 15, 2023

СИМОН ТРПЧЕВСКИ И МАКЕДОНИСИМО СО КОНЦЕРТ ВО СЕКИРНИК НА 26 АВГУСТ!

По концертите во Литванија и повторно во Германија, Симон Трпчески

Види повеќе

јули 4, 2023

АМАР ГИЛЕ ВО САБОТА ВО КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“ ВО СТРУМИЦА!

Добро познат на струмичката јавност, песните на Амар Гиле повторно

Види повеќе

јули 4, 2023

БОБАН РАЈОВИЌ СО СВОЈ КОНЦЕРТ ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „АВАТАР“

Незаборавен музички спектакл кој не смеете да го испуштите. Во

Види повеќе