АМАР ГИЛЕ ВО САБОТА ВО КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“ ВО СТРУМИЦА!

Добро познат на струмичката јавност, песните на Амар Гиле повторно ќе се пеат во еден глас во сабота во клуб „Индустријал“ во Струмица!

Вашите резервации може да ги направите на следните телефонски броеви:

📞 076/444-308 – Миле
📞 078/210-018 – Билјана
📞 077/679-767 – Младен
📞 077/748-000 – Јован
📞 078/564-248 – Душица
📞 072/604-283 – Елена

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ