ВО ПЕТОК СЛАВИЦА АНГЕЛОВА ВО КЛУБ „ИНДУСТРИЈАЛ“ СО ЏОРЏЕ ДАВИД И НЕГОВИОТ БЕНД, ИВАНА ПЕТЕРС И АЛЕКСАНДАР ЈОСИФОВСКИ!

јули 6, 2023

Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ Славица Ангелова заедно со нејзиниот ментор Џорџе Давид и неговиот бенд, како и Ивана Петерс и Александар Јосифовски, во петок на 7 јуни ќе настапат во клуб „Индустријал“ Струмица. Повелете и уживајте во убавата ноќ исполнета со забава!

Вашите резервации може да ги направите на следните телефонски броеви:

📞 076/444-308 – Миле
📞 078/210-018 – Билјана
📞 077/679-767 – Младен
📞 077/748-000 – Јован
📞 078/564-248 – Душица
📞 072/604-283 – Елена

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ