strumica denes logo

ИЗВРШЕН ПРИЕМ ЗА УШТЕ ЕДНА СТРУМИЧКА ГОРДОСТ – ПАВЛЕ ВИТАНОВ ЈА ДОНЕСЕ НАГРАДАТА ОД „НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА“ ВО РОДНИОТ ГРАД!

Автор:

Датум:

јули 5, 2023

Автор:

Датум:

јули 5, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

По вчерашниот прием и организираниот пречек за Славица Ангелова – победничката на големото балканско музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ и нејзиниот ментор Ѓорѓе Давид, денес во мојот кабинет извршив прием за уште една струмичка гордост.

Го имав задоволството да му посакам добредојде на Павле Витанов – победникот (според „Фејсбук“ гласовите) на музичкото шоу „Никогаш не е доцна“. Му го честитав големиот успех, истакнувајќи дека се гордеам со него , како што се гордее и цела Струмица, а и цела Македонија, посакувајќи му многу нови успеси во неговата понатамошна кариера.

Браво, браво, браво за нашиот Павле кој ја продолжи убавата низа од успеси на струмичките интерпретатори. Тоа го може само Струмица. Нека се нижи низата и понатаму.