strumica denes logo

БОБАН РАЈОВИЌ СО СВОЈ КОНЦЕРТ ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „АВАТАР“

Автор:

Датум:

јули 4, 2023

Автор:

Датум:

јули 4, 2023

Незаборавен музички спектакл кој не смеете да го испуштите. Во сабота во Струмица во клуб „Аватар“ ни доаѓа познатата балканска музичка ѕвезда Бобан Рајовиќ кој веќе долги години опстојува во музиката.

РЕЗЕРВАЦИИ :
📱071/256-999
📱071/298-444