strumica denes logo

СЛАВИЦА АНГЕЛОВА И НЕЈЗИНИОТ МЕНТОР ЏОРЏЕ ДАВИД ВО ВТОРНИК ЗАЕДНО ЌЕ ГО ПРОСЛАВАТ УСПЕХОТ ВО СТРУМИЦА СО ГРАЃАНИТЕ!

Автор:

Датум:

јули 2, 2023

Автор:

Датум:

јули 2, 2023

Како што сподели градоначалникот на општина Струмица, во вторник на 4 јули во градскиот парк во Струмица, Славица Ангелова која го освои првото место во „Ѕвездите на гранд“ и нејзиниот ментор Џорче Давид заедно ќе го прослават успехот со струмичани.

„Победата на секој струмичанец е победа на градот“ – напиша Костадинов.

Прославата ќе започне во 20:30 часот.