Home

Perdormire

Tag - вечерва

Култура

ВЕЧЕРВА БАНИ ПОВТОРНО ВО GOSSIP CAFE!

30•11 – Овој Петок веќе вам познатата БАНИ повторно во Gossip Cafe, која ве очекува на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера. Почеток:...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА СЕ ОДДРЖА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА НА ТЕМА „ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО-КЛУЧЕН ФАКТОР ЗА ЕВРО-АТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ“

Денес, 27 октомври во Хотел Илинден-Струмица се оддржа панел дискусија на тема-Владеење на правото-клучен фактор за евро-атлантските интеграции. „Владеењето на...