strumica denes logo
улица

април 17, 2019

КАКО ШТО СИ ЛИЧИ: „МЛАДИНСКА“ БЛЕСНА СО НОВО ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ!

Улицата „Младинска“ вечерва блесна со ново ЛЕД осветлување. На потегот

Види повеќе

јануари 12, 2019

„НИКОГАШ СЕВЕРНА” ОСАМНА НА УЛИЦАТА НА ПРЕМИЕРОТ ВО СТРУМИЦА!

Синоќа на улицата на премиерот во Струмица осамна транспарент со

Види повеќе

декември 21, 2018

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ВО ДОЛЖИНА ОД 400 МЕТРИ ВО КОСТУРИНО!

Согласно планираните активности на општина Струмица за 2018 година, денеска

Види повеќе

ноември 1, 2018

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: Улицата кај ОУ „Сандо Масев“ блокирана од контејнер!

До нашата Редакција пристигнаа фотографии на кои гледаме дека улицата

Види повеќе

октомври 16, 2018

Знаете ли во кој балкански град има улица со име „Струмица“? Погледнете како изгледа истата!

Неретко улици и области во соседните држави го носат името

Види повеќе

октомври 15, 2018

Знаете ли како се вика најкратката улица во Струмица?

Верувале или не, најкратката улица во Струмица има број на

Види повеќе

октомври 15, 2018

Со кои воспитни реченици израснаа струмичките деца?

Неоспорно е дека секој родител се залага да го спроведе

Види повеќе

јули 23, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) УЛИЦА „ЈАНКО ЦВЕТИНОВ“ ИЛИ УЛИЦА „ДЕПОНИЈА“?

Веќе подолго време улицата „Јанко Цветинов“ во Струмица личи баш

Види повеќе