(ФОТОГАЛЕРИЈА) УЛИЦА „ЈАНКО ЦВЕТИНОВ“ ИЛИ УЛИЦА „ДЕПОНИЈА“?

јули 23, 2018

Веќе подолго време улицата „Јанко Цветинов“ во Струмица личи баш на се’ освен на улица. Ѓраѓаните кои живеат на оваа улица велат дека веќе улицата не се вика „Јанко Цветинов“ туку улица „Депонија“ бидејќи и покрај зачестените реакции до „Комуналец“ се’ е исто. Во продолжение погледнете ги фотографиите:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ