Home

Perdormire
Хроника

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: Улицата кај ОУ „Сандо Масев“ блокирана од контејнер!

Home

До нашата Редакција пристигнаа фотографии на кои гледаме дека улицата кај ОУ „Сандо Масев“-Струмица е блокирана од контејнер кој е поставен на сред пат. Граѓаните велат дека не виделе кој го сторил тоа но уште потажно е што нема кој да го тргне од таму. Како и да е, негрижата на некои граѓани за општото добро на градот продолжува…