Home

Perdormire
Култура

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ВО ДОЛЖИНА ОД 400 МЕТРИ ВО КОСТУРИНО!

Home

Согласно планираните активности на општина Струмица за 2018 година, денеска се асфалтираше улица во должина од 400 метри позади основното училиште во населеното место Костурино. Доколку дозволат временските услови, во наредните денови ќе се асфалтира и улица во должина од 300 метри во населеното место Раборци, а во Попчево ќе се изврши проширување на улицата на влезот во селото.