Знаете ли како се вика најкратката улица во Струмица?

октомври 15, 2018

Верувале или не, најкратката улица во Струмица има број на куќите од 5 до 19. Се вика „Александар Македонски“ . Оваа мала уличка, се наоѓа во непосредно соседство на улиците „Младинка“ и „Дрварска“. Во продолжение, фотографија за ориентација:

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ