Home

Perdormire

Tag - ухмр

Временска прогноза

УХМР: Новата година ќе ја дочекаме со снег – временска прогноза до крај на месец декември

Иако до пред некој ден имавме доста високи дневни температури кои наликуваат на пролет, сепак есента овие денови си ги покажа своите заби. Ниски и дневни и...