Home

Perdormire

Tag - Славчо Попоски

Временска прогноза

СЛАВЧО ПОПОСКИ: Циклонот ВИКТОРИЈА со себе носи oлуен северен ветер, пад на температурите за 15 степени, дожд и снег како и снежна покривка!

Овојпат гледано на метеоролошки аспект ќе се задржиме само на наглата и голема промена која ќе се случи во текот на ноќта понеделник кон вторник како и во...

Временска прогноза

СЛАВЧО ПОПОСКИ: Подгответе се за вистинска пролет, сонце и за температури до 20 °C

Претстојната ноќ како и утрешното утро поради разведрувањето ќе имаме релативно студено време па така температурите речиси насекаде ќе се спуштат под нулата...

Временска прогноза

СЛАВЧО ПОПОСКИ: Доаѓа студен бран и минусни температури, услови за снег и во Струмица!

Почнувајќи од утре (среда) од североисток кон нашата територија ќе се спушта студен воздух кој ќе услови голем пад на температурите на воздухот (за околу 10...