Славчо Попоски со ексклузивна временска прогноза само за Струмица: Кога не очекува првиот снег?

ноември 16, 2018

Тимот на Струмица Денес од почетокот на работењето на познатиот самоук метеоролог Славчо Попоски, кој во моментот работи во 1ТВ, отсекогаш имала добра соработка. По тој повод на ваше барање Попоски овој викенд ќе ни испрати ексклузивна временска прогноза само за Струмица, односно кога поточно треба да падне првиот снег во нашиот град. Временската прогноза ќе биде објавена во недела. Следете не!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: