Home

Perdormire

Tag - РАБОТА

Струмица

„КОМУНАЛЕЦ“ РАБОТИ НА НОВА АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА НА УЛИЦАТА „АТАНАС КАРАМАН“ ВО СТРУМИЦА!

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работи на нова атмосферска канализација на улицата „Атанас Караман” во Струмица. Се поставуваат...

Култура

АВСТРАЛИСКА ФИРМА ВО СОРАБОТКА СО ФИРМА ОД СТРУМИЦА БАРА ДВЕ ЛИЦА ЗА РАБОТНИ ПОЦИЗИИ-WEB DESINGER И SENIOR WORDPRESS DEVELOPER

Фирмата „ClubAba“ со седиште во Мелбурн, Австралија во соработка со фирмата„SmartClick“ од Струмица објавува оглас за вработување на две лица со полно работно...

Култура

ИГОР Е СЛЕПО МОМЧЕ ОД СТРУМИЦА КОЕ БАРА РАБОТА КАКО МАСЕР – ДА МУ ПОМОГНЕМЕ ДА СИ ГО ИСПОЛНИ СОНОТ!

Во порака денес ни пристигна една необична порака од едно младо момче кое силно сака неговиот сон да му се исполни. Се работи за Игор Велков кој нуди масерски...