strumica denes logo

СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО ПЕТ ШОП ЛАКИ ЕГЗОТИК-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 6, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 6, 2019

Категории:

Реклама

Се бара девојка за работа на работната позиција “продавач” во пет шоп Лаки Егзотик Струмица, која има љубов кон животните и не се плаши од нив. Плата 13.000 денари+бонус на остварен промет. Шест работни часови од понеделник до сабота. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:

075-207-111