АВСТРАЛИСКА ФИРМА ВО СОРАБОТКА СО ФИРМА ОД СТРУМИЦА БАРА ДВЕ ЛИЦА ЗА РАБОТНИ ПОЦИЗИИ-WEB DESINGER И SENIOR WORDPRESS DEVELOPER

ноември 14, 2018

Фирмата ClubAba со седиште во Мелбурн, Австралија во соработка со фирматаSmartClick од Струмица објавува оглас за вработување на две лица со полно работно време во просториите во Струмица за следните позиции:

1. Senior WordPress Developer

– Одлично познавање на HTML, CSS, Javascript, PHP, Responsive Design

– Основно познавање на Photoshop / Illustrator

2. Web Designer

– Oдлично познавање на Photoshop / Illustrator

– Креативност, превземање самоиницијатива

 

За секоја од позициите е потребно работно искуство и напредно познавање на англискиот јазик.

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените услови потребно е да испратат CV и портфолио на: contact@smartclick.mk со назнака за работната позиција за која што аплицираат, или да не контактираат на Facebook страната на фирмата.

Повеќе информации за секоја позиција може да видите на: https://smartclick.mk/career/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: