strumica denes logo

OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРААТ ДИСТРИБУТЕРИ СО Ц КАТЕГОРИЈА!

Автор:

Датум:

мај 27, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 27, 2018

Категории:

Култура

 

Се бараат дистрибутери со Ц категорија за вршење дистрибуција на роба на регион од Радовиш до Гевгелија. За подетални информации јавете се на следниот телефонски број: 071 233 338