Home

Perdormire
Култура

НОВИ ОГЛАСИ: Две слободни места за работа во Струмица

Home

КАМ е единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 69 маркети постојано сме блиску до нашите купувачи.

Поради понатамошен развој, Компанијата има потреба во Струмица од:

Раководител на маркет/Заменик раководител на маркет – Струмица
Касиер – Гевгелија, Радовиш, Валандово, Струмица