Perdormire
Култура

ИТНО СЕ БАРААТ МАЈСТОРИ ПЛОЧКАРИ ЗА ВО ГЕРМАНИЈА-ПЛАТА ДО 14 ЕВРА ОД ЧАС!

Home

Итно се бараат мајстори плочкари за работа во Германија со МАКЕДОНСКИ или ЕВРОПСКИ пасош. Мора да имаат РАБОТНО ИСКУСТВО во лепење на керамички или бекатон плочки и самостојно да можат да ја вршат својата работа според даден шаблон. Обезбедено сместување и превос до работното место. Плата до 14 евра од час.

Контакт: 077 612 214 071 560 091