Home

Perdormire

Tag - проект

Струмица

ПРОДОЛЖУВААТ АКТИВНОСТИТЕ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ЈАКНЕЊЕ НА МЕЃУЕТНИЧКАТА СОРАБОТКА ВО ОПШТИНИТЕ“

Во општинските основни училишта „Никола Вапцаров“ од Струмица, „Маршал Тито“ од село Муртино и „Маршал Тито“ од Струмица, продолжуваат активностите во рамките...