Home

Perdormire
Струмица

ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ „ВЕСЕЛ ДЕТСКИ СЕМАФОР“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Започна реализацијата на проектот „Весел детски семафор“ која што ќе се реализира во сите клонови на градинката „Детска радост“ до крајот на месец април. Целта на проектот е едукација на најранливата категорија учесници во сообраќајот-децата од претшколска возраст за сообраќајни знаци правила и прописи, до подигање на безбедносната свест и култура и намалување на последици од сообраќајна незгода.