strumica denes logo

(ФОТО 5) РУБРИКА: „СТРУМИЦА Е ПОКЛОНОТ ПРЕД БОГОРОДИЦА БРЗОПОСЛУШНИЧКА“

Автор:

Датум:

април 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 9, 2019

Категории:

Струмица

Петти ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Целта на овој проект е преку фотографии да бидат прикажени убавините на нашата Струмица. Во продолжение погледнете ја фотографијата: