Home

Perdormire

Tag - претстава

Култура

Јубилејна 50-та Претстава „ТАА“ – последна претстава за оваа сезона на отворено во Амфитеатарот во Градскиот парк

Јубилејна 50-та Претстава „ТАА“ – последна претстава за оваа сезона на отворено во Амфитеатарот во Градскиот парк. Монодрамата „ТАА“, работена по текстот...