strumica denes logo

Јубилејна 50-та Претстава „ТАА“ – последна претстава за оваа сезона на отворено во Амфитеатарот во Градскиот парк

Автор:

Датум:

јули 3, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 3, 2018

Категории:

Култура

Јубилејна 50-та Претстава „ТАА“ – последна претстава за оваа сезона на отворено во Амфитеатарот во Градскиот парк.
Монодрамата „ТАА“, работена по текстот на бугарската авторка Даниела Колева, во режија на Васил Михаил а во изведба на актерката Оливера Аризанова.
Претставата на 13 Јули ќе игра и на „Софија Моно 2018“ во Софија, Бугарија кој е еден од најголемите и најдобрите Фестивали во Европа на монодрами.
04.07.2018
Почеток: 21:00 часот
Времетраење: 1 час и 20 минути
Влезница: 100 денари
Билетарницата работи секој работен ден од понеделник-сабота од 08-21 и еден час пред претставата во Амфитеатарот во Градскиот парк во Струмица.
Резервации на тел. 071 205 264