Home

Perdormire

Tag - Нова Година

Струмица

БРАВО ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ: КОСТА ЈАНЕВСКИ НОВОГОДИШНАТА НОЌ ЈА ЗАВРШИ СО ШТИТЕНИЦИТЕ ВО ЗАВОДОТ ЗА ЗАШТИТА И РЕХАЛИБИТАЦИЈА ВО БАНСКО!

КОСТА ЈАНЕВСКИ: Почитувани сограѓани, ја започнавме Новата 2019 година. На сите ви посакувам многу здравје, среќа и просперитет. Среќна Нова 2019 година во...

Струмица

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ЕДЕН ОД НАЈЛУКСУЗНИТЕ РЕСТОРАНИ ВО СТРУМИЦА – ЏОКАНО ДОДЕЛУВА КАРТИ ЗА ПРОСЛАВА ЗА НОВА ГОДИНА

Еден од најлуксузните ресторани во околината на Струмица доделува две гратис карти од по 1.500 денари за прославата за нова година за најбрзите кои ќе ја...

Временска прогноза

УХМР: Новата година ќе ја дочекаме со снег – временска прогноза до крај на месец декември

Иако до пред некој ден имавме доста високи дневни температури кои наликуваат на пролет, сепак есента овие денови си ги покажа своите заби. Ниски и дневни и...