Home

Perdormire
Култура

АНКЕТА: Имаат ли струмичани доволно пари да ја дочекаат Новата година надвор од границите на Македонија?

Home

Новата година ни е на прагот, туристичките агенции од оваа недела веќе почнаа да ги објавуваат своите понуди за надвор од границите на Македонија. Минатогодишната анкета покажа дека струмичани се’ помалку остануваат да ја прослават новогодишната ноќ во градот. Дали оваа година струмичани имаат доволно пари да ја дочекаат Новата година надвор од границите? Вашите размислувања во коментар.