strumica denes logo

ИВАНОВ ЗА НОВА ГОДИНА ПОМИЛУВА И ЕДНО ЛИЦЕ ОД СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

декември 25, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 25, 2018

Категории:

Култура

Претседателот на државата Ѓорге Иванов одлучи да помилува 16 осудени лица по повод новата 2019 година. Во одлуката пишува дека делумно се ослободуваат од гонење 16 лица во различно времетраење од 2 до 6 месеца.

Едно од лицата кое ги помилува претседателот Иванов е И.А од Банско.