Home

Perdormire
Струмица

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ЕДЕН ОД НАЈЛУКСУЗНИТЕ РЕСТОРАНИ ВО СТРУМИЦА – ЏОКАНО ДОДЕЛУВА КАРТИ ЗА ПРОСЛАВА ЗА НОВА ГОДИНА

Home

Еден од најлуксузните ресторани во околината на Струмица доделува две гратис карти од по 1.500 денари за прославата за нова година за најбрзите кои ќе ја споделат оваа објава на нивниот профил и во коментар напишат СПОДЕЛЕНО.

ЏОКАНО:

Со особено задоволство и чест ве покануваме заедно да ја дочекаме новата 2019 година во РЕСТОРАН „ЏОКАНО“.

Квалитетен спој на музика, храна и празничен амбиент се само дел од предностите кои ви ги нудиме. Дојдете и почувствувајте ја прекрасната атмосфера, празничната магија и вечер исполнета со убави, весели и незаборавни моменти.

За музиката и музичкиот репертоар ќе се погрижи КРЕШЕНДО БЕНД, со кој ќе ги слушаме и пееме најпознатите Балкански хитови на сите времиња, a ќе ги заиграме и добропознатите македонски ора и чочеци.

Картите се пуштени во продажба по ПРОМОТИВНА цена oд 1500 мкд.

МЕНИ: Ордавер+пирошка, салата, вечера, десет и неограничен безалкохолен и алкохолен пијалок.

„ЏОКАНО“ исто така организираше и богата наградна игра за присутните.

Бидете дел од волшебната ноќ, дочекајте ја Новата 2019 Година во еден од најлуксузните ресторани во Струмица со 250 парк плаци и соби за ноќевање со луксузен стил. Додека другите копираат и се обидуваат да бидат во тренд, ние градиме традиција и претпознатлив бренд.

Направете резервација навремено и осигурете го своето место за дочек на новата година покрај најдобриот тим!
Ве очекуваме!

Телефонски броеви за информации и резерваци:076 253 444