Home

Perdormire

Tag - НАСТАН

Хроника

Aнима Мунди по настанот денеска во Струмица  бара надлежните законски да оневозможат злоупотреба на коњите како превозно средство!

Од „Анима мунди“ преку соопштение ги повикаа надлежните институции (АХВ, МВР) и нивното раководство, како и градоначалниците итно да преземат мерки и законски...

Настан

На 10 ноември ќе трчаме за нашата Нина – насмевката на Нина вреди многу повеќе од нашето секојдневно кафе!

Во сабота на 10 ноември со почеток во 12 часот здружението ВЕРА организира Хуманитарна трка за собирање на средства за помош на Нина Димитриевска која има 7...

Екологија Настан

Утре ќе се одржи дебата за обезбедување услуги од единиците на локалната самоуправа во југоисточниот регион

  На 19.10.2018 година (петок), во хотел Сириус, Струмица, со почеток од 10.30 часот, ќе се одржи јавна дебата за обезбедување услуги од единиците на...

Струмица

Денови на маргинализирани уметности во Струмица заедно со струмичанецот Ацо Ѓоргиев и Методи Андонов од Штип

„Денови на маргинализирани уметности“, посветен на сатирата, афоризмот и карикатурата, што ќе се одржи во среда, 17-ти октомври, во 19 часот во фоајето Домот...

Култура

ОТВОРЕН ДЕН ВО САЛОНОТ НА PER DORMIRE ВО СТРУМИЦА ЗАЕДНО СО ПОЗНАТИОТ ФИЗИОТЕРАПЕВТ М-Р МАРЈАН ДИМИТРИЕВ!

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 27 септември2018 (четврток) – попусти до 30%...