bandr

Tag - Комуналец

Култура

„Комуналец“ набави дробилка за отпадна дрвна маса за нејзина повеќенаменска употреба

Дрвната отпадна маса која што јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ја добиваше преку режење на дрворедите и уредувањето на јавните површини...