Home

Perdormire
Култура

КОМУНАЛЕЦ И ПО СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЧИСТЕЊЕТО ПРОДОЛЖУВА СО СВОИТЕ АКЦИИ!

Home

И по светскиот ден чистењето – 15 септември, јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ продолжи со акцијата за чистење на дивите депонии, како што впрочем тоа го прави и во текот на целата година. Вчера се работеше на потегот од градските гробишта до манастирот во Водоча, а денеска екипите продолжуваат со чистењето кон населеното место Вељуса.