СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА КАЈ „КОМУНАЛЕЦ“

октомври 26, 2018

Сообраќајна несреќа помеѓу два автомобили се случи пред 1 час на раскрсницата во близина на „Комуналец“. Како што не информираа очевидците нема повредени и направена е само материјална штета. Полицијата во моментот врши увид на несреќата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: