Perdormire

Tag - Комуналец

Струмица

„КОМУНАЛЕЦ“ РАБОТИ НА НОВА АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА НА УЛИЦАТА „АТАНАС КАРАМАН“ ВО СТРУМИЦА!

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работи на нова атмосферска канализација на улицата „Атанас Караман” во Струмица. Се поставуваат...

Хроника

СЕ ОДНЕСУВАМЕ КАКО ДА СМЕ ВО БАНГЛАДЕШ: ДЕПОНИЈАТА МЕЃУ ВОДОЧА И ВЕЉУСА КОЈА БЕШЕ ИСЧИСТЕНА ПРЕД 1 НЕДЕЛА ПОВТОРНО ИЗРАСНА

Неодамна депонијата меѓу Водоча и Вељуса беше исчистена од „Комуналец“. Но сликата денеска е друга. Повторно депонија, повторно ѓубре…Некои „луѓе“ во...

Спорт

ПО МОДЕРНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ГРАДСКИОТ ПАРК, ПОСТАВЕНО НОВО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ И НА УЛИЦАТА „МЛАДИНСКА“

По новото модерно осветлување во големиот градски парк, Јавното претпријатие „Паркиралишта – Струмица“ започна со градежните активностите за поставување на...