Home

Perdormire
Струмица

Акција: Подигнати 78m³ отпад од каналот “Крушевска Република“

Home

Рачно и со механизација се изврши генерално чистење на поројот “Крушевска Република“ од треви и разновиден отпад фрлен во него. Беа отстранети 78 m³ каваст и биоразградлив отпад. ЈПКД “Комуналец“ апелира посебно до граѓаните кои живеат покрај поројот, својот отпад да не го фрлаат во него. истиот да го пријават на телефонски број 034 325 909 за истиот да биде подигнат.
Ознаки